Antiquariaat-Demian-conscienceplein16-18, Antwerpen

Het antiquariaat


April 1992: René Franken opent Demian in de Antwerpse Wolstraat. April 2010: Demian verhuist naar de huidige locatie aan het Conscienceplein.

Demian is gespecialiseerd in moderne literatuur, literaire archivalia, kunst en filosofie, bekend als ontmoetingsplaats voor schrijvers en kunstenaars en vanwege de literaire tentoonstellingen die er worden georganiseerd.

Demian is eveneens een kleinschalige uitgeverij met een eigen website.

Januari 2016: Demian wordt versterkt met twee nieuwe werkkrachten: Vedran Kopljar (maandag en dinsdag in de winkel) en Joost Decorte (woensdag tot en met vrijdag in de winkel).

René Franken is op zaterdag en elke eerste zondag van de maand in de winkel en concentreert zich daarbuiten vooral op het werk achter de schermen, met de nadruk op collectievorming, het ontsluiten van de voorraad en het realiseren van nieuwe catalogi en Demian uitgaven.

De mannen van Demian heten u welkom!

 

CLAM | ILAB


Demian is lid van CLAM - BBA, de Belgische Beroepskamer van Antiquaren, en ILAB, the International League of Antiquarian Booksellers.

 

Zoekopdracht


Bij Demian gaat de werkelijkheid voor! Op deze site is slechts een beperkte selectie uit onze voorraad te vinden. Bezoek zeker onze winkel of stuur ons via het onderstaand formulier een vrijblijvende zoekopdracht.

 
 

Verificatie (Ik ben geen robot)

Antiquariaat Demian, interieur maart 2016, Antwerpen

Volg Demian ook op Facebook

Volg Demian ook op Instagram

Antiquariaat Demian, interieur maart 2016, Antwerpen